Ruilen & Retourneren


Gekochte artikelen mogen uiterlijk binnen 14 dagen na aflevering worden geretourneerd of geruild. Na deze termijn is ruilen of retourneren niet meer mogelijk en is de koop definitief.

Retourneren

Meld snel en makkelijk uw retour aan via bovenstaande knop. Heb je dit gedaan? Dan kunt u uw retour (op eigen kosten) zenden naar onderstaand adres in Geffen. Zorg ervoor dat wij uw retour binnen 14 kalenderdagen na leverdatum ontvangen hebben anders kunnen wij helaas uw retour niet meer verwerken.

Ruilen

Wilt u uw gekochte artikelen ruilen dan dient u een mail te sturen naar info@brandycollection.nl met daarin uw naam, ordernummer, product en nieuwe bestelling (deze zal geleverd worden mits deze op voorraad is). Heb je dit gedaan? Dan kunt u uw retour (op eigen kosten) zenden naar onderstaand adres in Geffen. BR&DY neemt eenmalig de verzendkosten van uw nieuwe bestelling voor haar rekening. Zorg ervoor dat wij uw retour binnen 14 kalenderdagen na leverdatum ontvangen hebben anders kunnen wij helaas uw retour niet meer verwerken.

Creditnota

Als wij jouw retour hebben ontvangen kunt u binnen 14 dagen het bedrag van het retour op uw rekening of creditcard verwachten. Als u heeft gekozen voor achteraf betalen zullen wij het proces stopzetten als alles is geretourneerd of het bedrag aanpassen als een gedeelte is geretourneerd.

LET OP: vergeet niet de pakbon bij je retour te voegen, zonder pakbon kunnen wij helaas geen retour verwerken.

BR&DY B.V.
Leiweg 2D
5386 KR Geffen

Retourneer- en ruilvoorwaarden

De volgende  voorwaarden gelden voor het retourneren of ruilen:

  1. Retourneren of ruilen binnen 14 kalenderdagen na leverdatum.
  2. Het artikel is niet gedragen en/of gewassen.
  3. Het artikel is niet beschadigd en bevat geen vlekken of geuren.
  4. De originele kaartjes en labels zijn bevestigd aan het artikel.
  5. Het artikel zit in de originele verpakking.
  6. Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. BR&DY B.V. raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel indien nodig via aangetekende post te doen.
  7. In geval van artikel- en/of leverfouten zijn de kosten van het retour zenden voor rekening van BR&DY B.V., deze worden achteraf aan u vergoed.
  8. Artikel- en/of leverfouten dienen binnen 3 dagen na levering met omschrijving aan ons gemeld te worden.
  9. Indien niet aan onze retour- en ruilvoorwaarden is voldaan behouden wij ons het recht voor om zendingen aan u terug te sturen en u de verzendkosten in rekening te brengen.
  10. Indien wij de retour hebben ontvangen en hier akkoord op is gegeven zullen wij binnen 14 kalenderdagen het geld terug storten op uw rekening.


BR&DY is een Nederlands kledingmerk met verkooppunten door heel Nederland. BR&DY verkoopt haar collectie via agenten en vertegenwoordigers aan retailers.

Ben je nog geen klant van BR&DY, maar heb je wel interesse? Vul dan het contactformulier in. Je kan ook contact opnemen door een e-mail te sturen naar: info@brandycollection.com of bellen naar: +31 641614232.

Wanneer je reeds klant bent van BR&DY, log dan in met de inloggegevens die je eerder van ons hebt ontvangen door op de ‘Login’ knop hierboven te klikken.