Leveringscondities

Levering via DPD of PostNL

BR&DY verstuurt alle pakketten via DPD PostNL. Wij streven ernaar uw BR&DY pakket zo snel mogelijk te verzenden onder de volgende voorwaarden:
– Verzending binnen 3 werkdagen
– Bezorging 5 dagen per week

 

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland € 6,50 per pakket (gratis verzending vanaf €100,00)

 

Deellevering

Meerdere artikelen in een bestelling worden mogelijk in delen geleverd. Hiervoor worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht. Mocht u uw bestelling in een deellevering krijgen dan krijgt u hier per mail bericht van.

Vertraagde levering

Bij een leververtraging nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op.

 

Niet leverbare artikelen

Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is dan berichten wij u hier binnen 5 werkdagen over. Het betaalde bedrag maken wij dan binnen 14 dagen op uw rekening over.

BR&DY is een Nederlands kledingmerk met verkooppunten door heel Nederland. BR&DY verkoopt haar collectie via agenten en vertegenwoordigers aan retailers.

Ben je nog geen klant van BR&DY, maar heb je wel interesse? Vul dan het contactformulier in. Je kan ook contact opnemen door een e-mail te sturen naar: info@brandycollection.com of bellen naar: +31 641614232.

Wanneer je reeds klant bent van BR&DY, log dan in met de inloggegevens die je eerder van ons hebt ontvangen door op de ‘Login’ knop hierboven te klikken.