Garantie & Aansprakelijkheid

Garantie

– BR&DY staat er garant voor dat de geleverde artikelen voldoen aan de eisen en normen die u redelijkerwijs had mogen stellen aan de artikelen en vrij zijn van gebreken.
– De hierboven genoemde garantie geldt gedurende een periode van 6 maanden na levering.
– De pakbon dient als garantiebewijs.
– Indien er een gebrek is, wat niet verweten kan worden aan de klant, zal BR&DY het artikel kosteloos vervangen of herstellen.
– Indien een artikel niet meer voorradig is dan vergoedt BR&DY u het aankoopbedrag.
– Er kan geen aanspraak worden gemaakt op garantie:
– Als u het artikel niet goed heeft onderhouden.
– Als u het artikel verkeerd heeft gebruikt.
– Als u het product heeft beschadigd.(Opzet en/of nalatigheid)
– Als het artikel na een gebruiksperiode kleine defecten vertoont. (Gevolg van normale slijtage)
– Als u verkeerde verwachtingen heeft gesteld aan het artikel.

Aansprakelijkheid

– De aansprakelijkheid van BR&DY uit hoofde van een ondeugdelijke levering is in alle gevallen beperkt tot het vervangen of herstellen van het artikel, of indien vervangen of herstellen niet mogelijk is, terugbetaling van ten hoogste het aankoopbedrag.
– BR&DY aanvaardt uitdrukkelijk geen enkele claim inzake gevolgschade in welke vorm dan ook.
– BR&DY is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van door derde begane opzet, schuld, nalatigheid of onoordeelkundig gebruik.
– BR&DY aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van wassen, drogen, strijken, stomen of andere vormen van behandelingen aan het artikel.
– BR&DY raadt aan om artikelen met kralen, opdruk, print en/of strass te reinigen door middel van stomen.
– BR&DY is niet aansprakelijk voor het losraken van knopen, steentjes, pailletten of andere aangebrachte componenten.

Klachten

BR&DY neemt uw klacht serieus. Mocht u niet tevreden zijn over een geleverd artikel of onze dienstverlening? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. U kunt een mail sturen naar info@brandycollection.nl met daarin uw naam, ordernummer, product en uw klacht. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht voorzienbare langere verwerkingstijd nodig heeft beantwoord BR&DY binnen 14 dagen met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de klant een uitvoerig antwoord kan verwachten.

BR&DY is een Nederlands kledingmerk met verkooppunten door heel Nederland. BR&DY verkoopt haar collectie via agenten en vertegenwoordigers aan retailers.

Ben je nog geen klant van BR&DY, maar heb je wel interesse? Vul dan het contactformulier in. Je kan ook contact opnemen door een e-mail te sturen naar: info@brandycollection.com of bellen naar: +31 641614232.

Wanneer je reeds klant bent van BR&DY, log dan in met de inloggegevens die je eerder van ons hebt ontvangen door op de ‘Login’ knop hierboven te klikken.