About BR&DY

Het Nederlandse modelabel BR&DY kenmerkt zich door haar toegankelijke, comfortabele en stijlvolle collecties. BR&DY biedt vrouwelijke collecties aan waarin statement prints, evergreen basics en hoogwaardige kwaliteit de boventoon voeren. BR&DY is gemaakt voor elke vrouw die van fashion en comfort houdt.

BR&DY wordt door heel Nederland verkocht. Vind de dichtstbijzijnde partner store via de store locator op de website.

De Collectie
De collecties van BR&DY worden met veel passie, liefde en zorg ontwikkeld. De items zijn gemaakt van fijne materialen en hebben een comfortabele pasvorm. BR&DY volgt nauwlettend de fashiontrends, waarbij er een goede balans is in de collecties tussen basics en statement pieces. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van stretch materialen voor optimaal draagcomfort. Daarbij staat BR&DY bekend om haar perfecte pasvormen waarbij wordt gedacht aan de vormen van een echte vrouw.

Een on-trend collectie met onderscheidende prints en fijne stretch materialen is de kracht van BR&DY. De items in de collectie sluiten perfect op elkaar aan waardoor je voor elke gelegenheid een look kunt creëren. Een outfit voor een dag op kantoor, casual naar de stad of  modern naar een avond uit? Mix en match de collectie en maak met jouw eigen persoonlijke stijl een perfecte outfit.

Made with love

Handle with care

Wear with pleasure

Het Team
BR&DY is een familie bedrijf waarbij de liefde voor mode door de aderen stroomt. Alles is in beheer van ons eigen team, van ontwerp tot productie, van sales tot styling.

 

BR&DY is een Nederlands kledingmerk met verkooppunten door heel Nederland. BR&DY verkoopt haar collectie via agenten en vertegenwoordigers aan retailers.

Ben je nog geen klant van BR&DY, maar heb je wel interesse? Vul dan het contactformulier in. Je kan ook contact opnemen door een e-mail te sturen naar: info@brandycollection.com of bellen naar: +31 641614232.

Wanneer je reeds klant bent van BR&DY, log dan in met de inloggegevens die je eerder van ons hebt ontvangen door op de ‘Login’ knop hierboven te klikken.